Evenimente locale

Gala Educației este un proiect național, prin intermediul căruia se organizează evenimente la nivel de județ sau școală. Orice tânăr sau organizație poate organiza un astfel de eveniment în județul său, trecând printr-un proces de selecție online. În cadrul evenimentelor, persoanele care s-au implicat într-o anumită perioadă în zona educațională pot fi nominalizate sau se pot autonominaliza și sunt premiate în urma jurizării.

Acest tip de eveniment este atractiv datorită panelurilor de dezvoltare proiecte și aflarea unor informații noi. Aducem laolaltă comunitatea educațională și dezvoltăm proiecte educațională prin implicare. Gala Educației este despre oameni și asta ține proiectul viu.
Gala-Educației-premii-speciale

Istoric

Povestea începe într-o zi de iarnă, când trei tineri serveau masa în oraș. Unul dintre aceștia a venit cu ideea organizării unui eveniment local, de premiere a elevilor, profesorilor și organizațiilor care s-au implicat în zona de educație. Cosmin, fondator al Comunității ONedu România, a dezvoltat ideea prin implementarea unui astfel de proiect național, gestionat de către Comunitatea ONedu România.

Proiectul a activat pilot în județul Galați, prin Gala Educației Gălățene, organizată la un an de existență a structurii. În scurt timp de la lansare, proiectul a prins aripi, fiind cea mai largă platformă de promovare a persoanelor din educație.
DONEAZĂ